IniciNoticiesCulturaL’EXPOSICIÓ “RETRAT D’UN ESCÀNDOL UNIVERSAL: LA DISCRIMINACIÓ I LA VIOLÈNCIA CONTRA LES...

L’EXPOSICIÓ “RETRAT D’UN ESCÀNDOL UNIVERSAL: LA DISCRIMINACIÓ I LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES” ES POT VISITAR FINS DIMECRES A LA BIBLIOTECA DE TORDERA

La biblioteca de Tordera acull fins aquest dimecres l’exposició “Retrat d’un escàndol universal: la discriminació i la violència contra les dones”. Reeditada i actualitzada el 2008, l’exposició presenta, mitjançant 22 panells, les principals dades de la campanya d’Amnistia Internacional Prou violència contra les dones, a través de la qual l’organització ha denunciat que el fenomen és probablement la violació dels drets humans més habitual i el que afecta més persones: milions de dones i nenes d’arreu del món són víctimes de violència per raó del seu sexe.

El recorregut per la mostra exposa, entre d’altres, la magnitud del problema, les seves arrels, la tortura de la dona a la llar i a la comunitat, la violència sexual contra les dones privades de llibertat, la discriminació de les dones als sistemes judicials, el paper de les dones als conflictes, les refugiades i les activistes. L’exposició romandrà oberta fins aquest proper dimecres, 28 de juliol. Es pot visitar tots els dies de les 4 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre.