IniciNoticiesEducacióLa Policia Local comença una nova edició del curs d’educació viària

La Policia Local comença una nova edició del curs d’educació viària

Com a novetat, aquest curs s’estrenarà el nou circuit d’educació viària que està ubicat al Parc de la Mullera.

Coincidint amb l’inici del curs escolar, la Policia Local impulsa una sèrie de sessions dirigides per conscienciar els més joves en diferents problemàtiques i sensibilitats de la societat;

L’ús adequat del vehicle de mobilitat personal (patinets elèctrics), internet segura i xarxes socials o la disciplina i el bon comportament a les vies públiques. Ho explica la regidora de seguretat, Nàdio Cantero.

Educació vial 1

“volem fomentar l’actitud responsable a la via pública per part dels alumnes”

Rebran aquesta formació alumnes de 3r de primària (Educació Mobilitat Segura) i alumnes de 6è de primària de Tordera i també 4t d’ESO i cicles formatius de l’IES Lluís Companys.

També es donarà a conèixer la nova ordenança de circulació i mobilitat, un cop aprovada en sessió plenària de 28 de setembre, es passarà exposició de 30 dies hàbils entrant en vigor a mitjans de novembre. Segons la regidora de seguretat, Nàdio Cantero en les properes setmanes, la policia local durà a terme una campanya d’informació per donar-la a conèixer, aquesta normativa servirà per anar millorant en seguretat.

Educació vial 2

Els infants rebran coneixements sobre els perills i els riscos de les vies transitables. A més com a novetat, aquest curs s’estrenarà el nou circuit d’educació viària que està ubicat al Parc de la Mullera.

Educació vial 3

Des de la Policia Local de Tordera es fomenta l’actitud responsable a la via pública per part dels alumnes a través de la convivència ciutadana i el respecte pels diferents elements de senyalització entre els diferents usuaris de la via pública (vianants i conductors de bicicletes) i seguretat instal·lats en els carrers del municipi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES