IniciNoticiesEsportsL’Athlètic no tindrà equip sènior aquesta temporada i opta per reforçar el...

L’Athlètic no tindrà equip sènior aquesta temporada i opta per reforçar el màster

Darrer cap de setmana de pretemporada per als equips de futbol sala de Tordera.

Darrer test de pre temporada per als equips de l’Athlètic Club Tordera que es desplacen fins al Masnou per cloure la pretemporada d’amistosos. El club hi portarà la major part del seu base per ultimar els darrers detalls abans de l’inici de la lliga, enguany la novetat serà que no s’inscriurà cap equip en categoria Senior degut a les dificultats que van patir la temporada passada, el coordinador de l’Athletic, Ramon Montemar, apuntava que alguns dels jugadors del primer equip han passat a la categoria Màster pels atractius que ofereix aquesta nova categoria.

Ramon Montemar 1

d’aquesta categoria ja no se’n diu veterans sinó màsters

Comptar amb un plantilla amplia i la possibilitat de compaginar millor els entrenaments amb la vida familiar son alguns dels reclams d’aquesta categoria per a jugadors de més de 35 anys.

Així, exceptuant el sènior, el club presentarà totes les categories a competició en el grup de Girona de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, algunes estaran doblades i en el cas de l’aleví estan estudiant la possibilitat de triplicar-lo.

Com a novetat aquest any disposen de la possibilitat d’entrenar al pavelló Parroquial però els horaris disponibles no son compatibles amb l’edat dels jugadors del base.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.