IniciNoticiesEducacióEl 27,2% dels torderencs de més de 15 anys tenen estudis superiors

El 27,2% dels torderencs de més de 15 anys tenen estudis superiors

A Tordera un 40,3% de ciutadans tenen estudis secundaris i un 15,2 % primaris.

L’observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme ha presentat l’estadística dels estudis del Maresme que permet caracteritzar el nivell formatiu de la població a escola municipal i comarcal segons les darreres dades oficials que tenen com a referència l’1 de gener de 2020.

Les dades indiquen que el 33,4% de la població maresmenca de més de 15 anys té un nivell formatiu assolit d’educació superior, un percentatge que augmenta fins al 42,4% en la franja dels 25 als 29 anys. Són proporcions molt similars a les registrades en el conjunt de l’àmbit català.

L’anàlisi de les dades per municipis mostren que Tiana, Cabrils i Cabrera de Mar són les localitats maresmenques on més d’un 50% de la població major de 15 anys té assolits estudis superiors. A Tordera el percentatge de ciutadans que tenen aquest nivell d’estudis és del 27,2%.

El gruix de torderencs i torderencs, un 40,3% tenen assolits els estudis d’educació secundària o similar i un 21% tenen completada la segona etapa de secundària (batxillerat). D’altra banda, el nivell d’educació primària o inferior és el que menys preval entre la població en tots els municipis. Tordera té un 15,2 % d’habitants amb aquest estudis.

Podeu ampliar aquesta informació consultat l‘Informe sobre el nivell formatiu de la població del Maresme elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES