IniciNoticiesEntitatsFotoclub lliura els premis del concurs de Festa Major i Pont de...

Fotoclub lliura els premis del concurs de Festa Major i Pont de Ferro

A partir d’ara i fins al 16 d’octubre es poden visualitzar les fotografies guanyadores i participants a la pàgina de l’entitat fotoclubtordera.cat

El Fotoclub Tordera va lliurar dissabte els premis del concurs de fotografia de la Festa Major i del Pont de Ferro

Enguany s’ha organitzat el dotzè concurs de Festa Major per a adults, i també han apostat pel segon concurs de joves (entre 5 i 15 anys). El concurs d’adults es dividia en dues temàtiques dintre del marc de Festa Major. El Tema A, en el qual les fotografies havien de ser preses durant els actes que no fossin el correfoc i els castells de foc, i el Tema B, en el qual les fotos havien de ser exclusivament del correfoc i els castells de foc. 

En la categoria de Festa Major i Pont de Ferro els primer premi va recaure en Xavier Xaubet; en la categoria de Foc, el guanyador va ser Pablo Ntutumu i en el concurs de joves la guanyadora va ser Martina Vargas de 9 anys.

El president del Fotoblub, Xavier Llop valorava molt positivament la participació i la qualitat en els concursos d’enguany.

Balanç Fotoclub

“estem recuperant la participació d’abans de la pandèmia”

A partir d’ara i fins al 16 d’octubre es poden visualitzar les fotografies guanyadores i participants a la pàgina de l’entitat fotoclubtordera.cat

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES