IniciNoticiesSocietatAVUI ES LLIUREN LES CLAUS DE LA SEGONA FASE DELS PISOS DE...

AVUI ES LLIUREN LES CLAUS DE LA SEGONA FASE DELS PISOS DE LLOGUER SOCIAL A SANT JAUME

El conseller delegat d’Adigsa, Frederic Linares, i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, lliuraran avui dimecres, 21 de juliol, les claus dels habitatges amb protecció oficial de lloguer per a joves situats a la promoció Sant Jaume II de Tordera. El pisos, gestionats per ADiGSA i promoguts per l’Incasòl, formen part de la segona fase de pisos assequibles construits al sector Sant Jaume. La superfície útil dels pisos oscil.la entre els 45 m2 del més petit i els 60 m2 del més gran, en funció del nombre d’habitacions (1 o 2). La majoria d’aquests pisos tenen vinculada una plaça de garatge.

A l’acte hi assistiran també l’adjunt a alcaldia, Regidor de Cultura, Mitjans de Comunicació i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens, el sotsdirector general de Promoció de l’Habitatge Protegit i Sòl Residencial associat de la Generalitat de Catalunya, Antoni Teignier, l’arquitecte de la promoció, Jordi Ponsetí, i representants de l’empresa constructora i de l’Incasòl.

Amb el lliurament dels pisos de lloguer social a Sant Jaume es posa el punt i final a un llarg procés d’adjudicació. Aquest fet també implica que l’Ajuntament podrà començar a traslladar definitivament a un nou habitatge els afectats urbanístics del sector dels pisos blaus. Posteriorment a l’acte de lliurament, es farà una visita als pisos situats al C/Girona.

ÚLTIMES NOTÍCIES