IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ RUSC I AVETS CELEBRA LA FESTA DE FI DE CURS 2009/2010...

L’ASSOCIACIÓ RUSC I AVETS CELEBRA LA FESTA DE FI DE CURS 2009/2010 AMB UN GRAN ÈXIT DE PÚBLIC

L’Associació Rusc i Avets de Tordera va celebrar divendres passat la festa de Fi de Curs 2009/2010, a la sala gran del Teatre Clavé. Enguany l’associació va titular l’espectacle “La vida en una llar molt especial”, en una jornada plena de sorpreses audiovisuals i actuacions en directe, acompanyat de la presentació del curtmetratge basat en l’obra de teatre que l’entitat va representar l’any passat, “Que parezca un accidente”. El director del Rusc, Pere Domènech, es mostra molt satisfet del resultat del festival i agraeix la col·laboració de les entitats del poble.

Domènech també ha explicat com es presenta l’estiu per els integrants del Rusc i ha avançat algunes activitats de cara al curs vinent.

Recordem que l’entitat ha presentat el seu bloc elrusctaller.blogspot.com al concurs premis Blocs Catalunya 2010, una iniciativa de l’Associació STIC.CAT amb la qual pretenen promoure la creació, el manteniment i la difusió de blocs en català. La bitàcola del Rusc s’ha presentat a la categoria de “Blocs Corporatius”. El període de votació popular durarà fins el 9 de setembre, d’on sortiran els finalistes. A partir d’aquí, un jurat integrat per persones vinculades a les TIC, la Universitat i la societat del coneixement, escolliran els guanyadors. Per votar el bloc del Rusc només cal que entreu a: http:// premisblocs.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES