IniciNoticiesEntitatsJunts per Tordera commemora l’1-O amb un homenatge a la pagesia

Junts per Tordera commemora l’1-O amb un homenatge a la pagesia

L’acte començarà a la rotonda en honor a la pagesia -a l’encreuament entre Avinguda Països Catalans i Camí Ral- i acabarà als Jardins Alcalde Sagrera.

Aquest proper 1 d’octubre es commemoren els 6 anys des del referèndum d’independència de Catalunya. Com cada any, Junts per Tordera recorda l’efemèride amb una vessant local.

Aquest 2023, és vol fer un reconeixament a la pagesia. Per això, Junts per Tordera, amb la col·laboració dels pagesos del municipi, organitzen una Tractorada. L’acte començarà a les 18h a la rotonda en honor a la pagesia -a l’encreuament entre Avinguda Països Catalans i Camí Ral- i acabarà als Jardins Alcalde Sagrera. Serà un passeig sobre els tractors que recorrerà el Camí Ral. Un passeig obert a tothom i que es podrà gaudir des dels carrers. En parla, el regidor de Junts, Pere Garcia.

Pere tractorada

“els pagesos van participar activament a les mobilitzacions de l’1 i 3 d’octubre”

L’any 2017 els tractors van ser part important del referèndum a Tordera. Davant l’amenaça de l’Estat espanyol, van protegir les urnes i a la ciutadania d’un possible atac, com els que ja s’havien vist durant el matí d’aquella jornada. Un cop més, Junts per Tordera referma la importància de la pagesia i la implicació amb el país. Tots els pagesos amb tractor que hi vulguin col·laborar, poden fer-ho posant-se en contacte amb l’agrupació municipal a les xarxes socials (Instagram, Twitter o Facebook).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES