IniciNoticiesEsports4 esportistes del TKD+Tordera pugen al podi en l'Open Internacional de Malgrat

4 esportistes del TKD+Tordera pugen al podi en l’Open Internacional de Malgrat

Hector Pavón es va proclamar campió de la categoria cadet -53kg, l’Ainhoa Martínez i en Jaume Keppels van aconseguir penjar-se la medalla de plata i la Paula Gómez va fer un bronze

12 hores intenses de competició van finalitzar amb bons resultats pel TKD+Tordera. L’entitat torderenca va participar per segon cop al II Open Internacional de Malgrat de Mar, i ho va fer amb 9 esportistes. 4 d’ells van pujar al podi, l’Hector Pavón es va proclamar campió, l’Ainhoa Martínez i en Jaume Keppels van aconseguir penjar-se la medalla de plata i la Paula Gómez va fer un bronze. Aquests opens, que no puntuen pel rànquing, serveixen per agafar rodatge i preparar dos objectius propers: un d’ells és el campionat júnior absolut on participaran la Paula i la Jasmin. I l’altra, és el campionat d’Espanya per clubs que suposarà l’últim any de cadet per l’Hector i el repte és pujar al podi després de quedar-se a les portes l’any passat.Per aquest motiu, l’Oscar Pavón, coordinador i mestre del TKD+Tordera, es mostrava content del que van demostrar els seus alumnes.

Pavón Malgrat 1

Pavón ens explica com van anar els combats dels 4 esportistes per arribar al podi. L’Hector va guanyar tots els assalts, tot i que destaca la dificultat de mantenir la categoria (cadet -53kg), ja que en aquesta edat els nens estan en fase de creixement.

Pavón Malgrat 2

“va demostrar que continua sent el més fort de la categoria”

L’Ainhoa va ser la sorpresa de la tarda. Es va penjar la medalla de plata en una competició on va haver de fer un canvi de pes.

Pavón Malgrat 3

Per en Jaume era la primera vegada en la categoria masculina -40 kg.

Pavón Malgrat 4

En el cas de la Paula va enfrontar-se contra la campiona d’Espanya. En parla Pavón.

Pavón Malgrat 5

La resta de participants (Aleix El Hachmi, Yasmin Garcia, Izan Perellón, Leire Pineda i Arian López) es van quedar a molt poc de fer medalles. Aquest divendres, el TKD+Tordera marxarà a Logroño per competir dissabte amb l’Hector, la Paula i la Jasmin i que puntua pel campionat d’Espanya.

1 COMENTARI

  1. Muchas felicidades a tod@s!!! Es un orgullo pertenecer a este club por todo lo que hace y por todo la enseñanza del deporte y disciplina es un orgullo formar parte de él.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.