IniciNoticiesSalutEl CAP comença la vacunació de la grip i Covid a les...

El CAP comença la vacunació de la grip i Covid a les residències d’avis

La setmana vinent es vacunaran a les persones que estan en atenció domiciliària

Aquesta setmana, el CAP Tordera ha iniciat la campanya de vacunació de la grip i la covid a les residències d’avis i la setmana vinent ho farà en les persones que estan en atenció domiciliària.

A partir del 16 d’octubre s’ampliarà al col·lectiu de persones més grans de 60 anys o amb patologies prèvies, a més del personal sanitari i de residències. 

L’objectiu del Departament de Salut, ha explicat el conseller, és que el 75% de persones de més de 60 anys estiguin vacunades, així com el 75% del personal sanitari i el 60% d’embarassades i persones amb condicions de risc.

Segons el director del CAP Tordera, Leonardo Heredia la vacunació a Tordera es farà a l’esplai de la gent gran els dilluns i els menors de 0 a 5 anys la vacunació es farà en el mateix ambulatori.

Vacunació Grip

“aquest any seguirem un calendari similar a l’any passat”

La principal novetat serà la vacunació contra la grip dels nadons a partir de sis mesos i els nens fins als cinc anys. Es posarà als CAP, perquè els infants hi puguin anar acompanyats dels pares, i es farà una prova pilot per administrar-la de manera intranasal, per evitar una punxada. En concret, s’administraran 3.000 dosis intranasals

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.