IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana els sèniors de bàsquet juguen a domicili i...

Aquest cap de setmana els sèniors de bàsquet juguen a domicili i el CFTordera afronta la tercera jornada de lliga a casa

El municipal d’esports acollirà aquest partit contra l’Empuriabrava a les 18:00h i serà retransmès per Ràdio Tordera

La jornada esportiva començarà avui a les 22:00h de la nit amb el partit de la lliga catalana plata d’hoquei patins. Partit preparatori de cara a l’inici de competició que enfrontarà el primer equip del Club Patí Tordera i el Palafrugell. El partit es disputarà al pavelló Parroquial.

El dissabte tenim diferents plats forts. El primer equip del CFTordera disputarà la tercera jornada a segona catalana amb l’objectiu d’aconseguir els 3 primers punts de la temporada. Una victòria que és molt necessària per agafar confiança. El duel serà contra l’Empuriabrava Castelló a les 18:00h de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel Youtube. Escoltem Adam Fontes destacant els punts forts del rival.

Fontes Empuriabrava

“serà un partit on hem de tenir molta paciència i estar al 100% als 90 minuts”

El conjunt masculí del CEEB Tordera s’estrena demà a la lliga. Jugarà el primer partit a la segona catalana visitant la pista del CB Blanes a les 17:45h. Aquesta nova etapa s’encara amb màxima il·lusió i amb la incorporació de tres jugadors. A les 18:30h serà el torn de l’equip femení del CEEB Tordera que tancarà la lliga catalana FL2 a la pista del Viladecans. Les torderenques han perdut els dos anteriors partits de la lliga.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES