IniciNoticiesEntitatsFotoclub exposa les fotografies participants en els concursos de festa major i...

Fotoclub exposa les fotografies participants en els concursos de festa major i Pont de ferro

Les fotografies es podran veure fins al 16 d’octubre i el 30 de setembre s’anunciaran els guanyadors

FotoClub Tordera anuncia que ja es poden veure les fotografies participants en els concursos de Festa Major i Pont de Ferro. Enguany s’ha organitzat el dotzè concurs de Festa Major per a adults, i també han apostat pel segon concurs de joves (entre 5 i 15 anys). El concurs d’adults es dividia en dues temàtiques dintre del marc de Festa Major. El Tema A, en el qual les fotografies havien de ser preses durant els actes que no fossin el correfoc i els castells de foc, i el Tema B, en el qual les fotos hauran de ser exclusivament del correfoc i els castells de foc. El president de l’entitat, Xavi Llop, explica el perquè d’aquesta separació.

Fotoclub 1

“ES VA FER AQUESTA SEPARACIÓ PERQUÈ SEMPRE GUANYAVEN LES FOTOS DE FOC, QUE SÓN LES MÉS IMPACTANTS”

Les fotografies participants en els tres concursos es poden veure a https://fotoclubtordera.cat/concursos/ fins al 16 d’octubre. Els guanyadors de cada categoria s’anunciaran el dia 30 de setembre  i el dia 7 d’octubre a les 10h es durà a terme el lliurament de premis al local de l’entitat, el Carrer Aragó 11.

Amb relació als premis de la categoria adulta seran recompenses econòmiques: 100 euros pel primer classificat i 50 pel segon i tercer, respectivament. Pels més petits hi haurà tres guanyadors, que rebran un lot de productes d’un total de trenta-un comerços col·laboradors.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES