IniciNoticiesEsportsAquest dissabte el sènior masculí del CEEB Tordera s’estrena a la lliga...

Aquest dissabte el sènior masculí del CEEB Tordera s’estrena a la lliga contra el CB Blanes

L’equip militarà una temporada més a segona catalana de bàsquet i el primer partit el disputarà a domicili a les 17:45h

Aquest cap de setmana, els jugadors de segona catalana de bàsquet tornen a sortir a pista. El sènior masculí del CEEB Tordera ja està preparat per realitzar una nova temporada amb una plantilla que ha incorporat 3 jugadors nous. A principis d’estiu coneixíem les baixes de Carles Blázquez, Dani Garcia, Aleix Espígol i Miquel Tresserras. Això ha fet que s’haguessin de substituir aquestes peces per d’altres que reforçaran el bloc de jugadors de la temporada passada. Aquest dissabte, veurem en escena a l’equip en la primera jornada de lliga a la pista del CB Blanes a les 17:45h. Xavier Isarn, entrenador del conjunt torderenc, es mostra molt content amb la plantilla.   

Xavier Isarn 1

Segons Isarn, el sistema de joc que veurem aquesta temporada serà diferent, s’han modificat rols i posicions.

Xavier Isarn 2

“a casa hem de ser un fortí”

La novetat d’aquest any la trobem en els rivals. L’equip masculí competirà en el grup de Barcelona, és a dir, que tots els equips són diferents respecte a la temporada anterior. Es trobaran amb més rivals del Maresme, de Badalona i Girona. La part positiva és que no hauran de fer desplaçaments molt llargs. En parla el tècnic del Tordera.

Xavier Isarn 3

Aquesta serà la segona temporada d’en Xavier Isarn com a entrenador del sènior masculí, novament estarà acompanyat per en Miquel Angel del Grau que completarà el cos tècnic.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES