IniciNoticiesEsportsCAN CASELLAS GUANYA LES 24 HORES DE FUTBOL 7 CELEBRAT AQUEST CAP...

CAN CASELLAS GUANYA LES 24 HORES DE FUTBOL 7 CELEBRAT AQUEST CAP DE SETMANA A TORDERA

El CF Tordera ha organitzat aquest cap de setmana les 24 hores de futbol 7. El campionat va començar dissabte a les sis de la tarda i va finalitzar a les sis de la tarda del diumenge, amb el partit que es disputaven els dos finalistes, Can Casellas i JC Lampisteria. El resultat final va ser de 6 a 2 favorable per l’equip de Can Casellas. En els primers minuts de partit, Can Casellas va marcar tres gols. JC Lampisteria, però, va retallar distància marcant dos gols durant la primera part. Després del descans, Can Casellas va marcar tres gols més, sentenciant el partit, i enduent-se el trofeu de guanyador i un cap de setmana a Salou per tot l’equip. JC Lampisteria es va haver de conformar doncs, amb el segon premi, de 300€. El tercer lloc del podi va ser per l’equip Parc de la Sardana, que es va disputar a penals, amb Beauty Dog’s.

La propera activitat del CF Tordera serà el divendres 30 de juliol, amb l’assemblea general, de socis al Clavé. La reunió està convocada a les 9 de la nit, on es farà balanç de la darrera temporada i es presentaran els objectius 2010-2011.