IniciNoticiesEsportsL’Open Internacional de Taekwondo que se celebra a Malgrat de Mar obre...

L’Open Internacional de Taekwondo que se celebra a Malgrat de Mar obre la temporada de competicions del TKD+Tordera

Aquest cap de setmana 9 alumnes de l’entitat torderenca realitzaran els primers combats d’una temporada que es preveu intensa i amb la mirada posada en les competicions nacionals i internacionals

El TKD+Tordera s’estrenarà aquesta temporada amb el II Open Internacional de Taekwondo. Hi participaran 9 alumnes i es desplaçaran fins a Malgrat de Mar per aconseguir les primeres medalles del curs esportiu 23-24. Si més no, és l’objectiu del club torderenc, poder pujar al podi, que seria el reconeixement a molts mesos de feina i esforç. El divendres, els més de 540 inscrits hauran de superar el pesatge, i el dissabte, començarà la competició a les 8 del matí. Oscar Pavón, coordinador i mestre del TKD+Tordera, detalla els participants del club que disputaran en l’Open.

Oscar Pavón inici 1

“esperem arribar al nivell de l’any passat on vam fer 4 podis”

Aquesta temporada, el TKD+Tordera comptarà amb uns 100 alumnes. Aquest mes encara els nous inscrits estan provant l’esport, per exemple, el grup “escoleta” on s’ensenya tota la base i els valors des de petits. Pavón comenta en quines categories encara hi ha places disponibles.

Oscar Pavón inici 2

El club torderenc inicia una nova temporada amb il·lusió i moltes ganes de continuar creixent, consolidar-se com a entitat al poble i amb la mirada posada en els reptes esportius a nivell nacional i internacional.  

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.