IniciNoticiesEsportsNeix el Club Natació Tordera com a projecte pioner al municipi

Neix el Club Natació Tordera com a projecte pioner al municipi

L’objectiu és donar oportunitat aquells nens i nenes a partir de 6 anys que volen aprendre a nadar i alhora entrenar per participar en competicions de lliga catalana a nivell comarcal

El CEM Tordera està d’estrena. Fa uns mesos ja uns avançàvem que aquest any el centre tenia molts reptes a complir. Ara és una realitat aquest projecte que era un objectiu de l’actual director des de la seva entrada al CEM Tordera, un club de natació. L’objectiu és donar oportunitat aquells nens i nenes a partir de 6 anys que volen aprendre a nadar i alhora entrenar per participar en competicions de lliga catalana a nivell comarcal. Marc Plans, director del CEM Tordera, explica com neix aquesta idea.

Marc Plans 1

Tordera mai ha tingut un club de natació, per això el projecte és pioner al nostre municipi, però també ho és pels pobles de la zona. Segons Plans, volen ser una referència. 

Marc Plans 2

“és una gran sort tenir les instal·lacions que tenim, el centre esportiu municipal tenint la piscina que té havia de tenir un club de natació”

Aquestes primeres sessions amb els inscrits/es es basen a formar i crear les ganes per poder competir en els propers mesos. Ho explica el responsable del Club Natació Tordera, Miquel Redondo.

Miquel Redondo 1

Els dilluns, els dimarts i els dijous de 18:00h a 19:30h es realitzen els entrenaments. La primera part de la classe es fa en sec fora de l’aigua, i la segona, dins de l’aigua on s’ensenyen i es corregeixen els exercicis. També hi ha una part on s’introdueixen nous conceptes i normes de la natació. En parla Miquel Redondo.

Miquel Redondo 2

Pels adults, el CEM Tordera també ofereix una oferta d’entrenar per competir de manera individual. El club torderenc serà el primer a ser una empresa a nivell de la federació catalana, en el cas de la natació. Tothom que estigui interessat/ada es poden posar en contacte amb el CEM Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.