IniciNoticiesEsportsLa regidoria d'esports enceta el curs 23-24 amb els objectius de millorar...

La regidoria d’esports enceta el curs 23-24 amb els objectius de millorar les instal·lacions municipals i potenciar l’esport femení

Aquesta setmana s’iniciaran les obres a la pista de l’Amistat, i posteriorment, començaran les obres de la pista de Sant Pere. El  canvi del terra i les tanques del pavelló Parroquial es duran a terme al desembre

La regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera ja ha obert la carpeta d’aquest nou any. Són diversos els ítems, projectes i objectius per aquest curs que des del departament conjuntament amb les entitats esportives i tècnics intentaran desenvolupar en els pròxims mesos. La regidora d’esports Toñi Garcia s’estrena aquest any i avançava que es presenta una temporada il·lusionant i amb molts reptes per davant.

toñi 1

“el nom de Tordera l’estem portant com a referent dins de l’esport”

Un dels altres pilars important de la regidoria són les instal·lacions esportives. En aquest sentit, Garcia comentava que aquesta setmana s’iniciaran les obres a la pista de l’Amistat, i posteriorment, començaran les obres de la pista de Sant Pere. Ella mateixa explicava que s’aniran fent millores de manteniment a totes les pistes i que el canvi del terra i les tanques del pavelló Parroquial es duran a terme al desembre.

toñi 2

Noves campanyes de formació, el suport per l’esport femení i treballar amb projecte ‘Educa’ a través de les entitats esportives són altres punts dins la carpeta d’objectius. Alhora sense oblidar els projectes transversals entre la comunitat esportiva.

A banda, es vol seguir potenciant que el municipi pugui acollir noves activitats i es pugui establir com a referència d’interès general dins del món de l’esport.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES