IniciNoticiesSocietatCiutadans marroquins de Tordera es mobilitzen per oferir ajuda al Marroc després...

Ciutadans marroquins de Tordera es mobilitzen per oferir ajuda al Marroc després del terratrèmol

A Tordera la recollida es gestiona a través de la botiga coffgold ubicada al passatge de la llibertat, número 5 davant el CEM Tordera o bé es pot trucar al 602.36.48.13

Ciutadans marroquins de Tordera s’han sumat a la campanya humanitària impulsada per l’Ajuntament d’Hostalric d’ajuda al poble marroquí.

Es fa una crida a la ciutadania de Tordera a portar material i aliments que seran enviats als damnificats pel terratrèmol. A Tordera la recollida es gestiona a través de la botiga coffgold ubicada al passatge de la llibertat, número 5 davant el CEM Tordera. També es pot portar material i aliments a un garatge del veïnat de Sant Pere, situat al carrer Menéndez Pidal, número 14 o bé es pot trucar al 602.36.48.13. Es demana portar menjar de llarga caducitat, roba per a totes les edats, productes d’higiene personal, medicines bàsiques i de primers auxilis i tèxtil sanitari com bolquers o compreses. La Malika, voluntària de Tordera explica la iniciativa.

ajuda terratrèmol

“la ayuda la hacemos a través de una asociacion marroquí”

La data límit per col·laborar és el dijous 21 de setembre, atès que l’avió direcció Marràqueix sortirà divendres 22 de setembre de l’aeroport del prat.

Entre les impulsores de la l’ajuda, hi ha una famosa youtuber marroquí, Khadija Benamare qui, consultada per Ràdio Tordera, ens explica quina és la situació actual del país.

khadija

El balanç oficial de la tragèdia del terratrèmol ja eleva els morts fins als 2.862, però 100 hores després del sisme encara hi ha pobles on no ha arribat cap mena d’ajuda. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES