IniciNoticiesEntitatsTordera es prepara per commemorar la diada de l’11 de Setembre

Tordera es prepara per commemorar la diada de l’11 de Setembre

Ho farà amb Sardanes, l’ofrena floral i un pilar dels castellers de l’Alt Maresme

L’Associació La Nostra Dansa i l’Ajuntament estan preparant la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, que tindrà lloc un any més a la Plaça Lluís Companys el proper 11 de setembre.

Com és costum en anys anteriors, l’esdeveniment s’iniciarà amb una actuació de sardanes a les 11 del matí, a càrrec de la Cobla Principal de Banyoles. A les 12 del migdia, es realitzarà la tradicional ofrena floral a Lluís Companys, amb la participació de diverses entitats i institucions locals.

L’acte institucional culminarà amb una destacada exhibició castellera a càrrec de la Colla dels Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima. A més, l’alcaldessa Elisabet Megias pronunciarà un discurs en commemoració de la Diada. Posteriorment, es cantarà l’himne nacional dels Segadors i l’esdeveniment conclourà amb un vermut popular per a tots els assistents. En parla el regidor de cultura, Pere Garcia.

pere diada

“enguany comptarem amb un pilar de la colla castellera”

S’insta a les entitats participants a confirmar la seva assistència a l’ofrena mitjançant el correu electrònic alcaldia@tordera.cat, per tal de garantir una organització eficient de l’esdeveniment.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES