IniciNoticiesCulturaTordera acollirà diumenge la cloenda de les 51es Jornades Internacionals Folklòriques de...

Tordera acollirà diumenge la cloenda de les 51es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

Hi participaran grups d’Argentina, Turquia, Eslovàquia i Catalunya

Tordera serà la seu diumenge de la cloenda de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya.

L’Adifolk acollirà grups d’Argentina (Compañía Folklórica Danzantes), Turquia (Grup Folklòrik Tubil), Eslovàquia (Grup Folklòrik Orgonina) i Catalunya, que duran a terme una gira que els portarà arreu de la geografia catalana.

El president de les Adifolk, Ivan Besora recorda quin és l’objectiu d’un festival que ja ha fet mig segle i que és el més antic del país.

adifolk 1

“Volem que grups d’arreu puguin arribar sobretot a poblacions mitjanes i petites”

El diumenge, 10 de setembre les activitats començaran a les 17.30h a l’Ajuntament de Tordera amb recepció de benvinguda als grups, per part de l’Alcaldessa. A les 18h hi haurà la cercavila de cloenda amb la participació de • Capgròs Folk · Adifolk • Grups locals de cultura popular • Esbart Som Riu d’Or · Sant Fruitós de Bages • Cobla de l’Aplec • Grups Internacionals d’Eslovàquia, Argentina i Turquia.

Seguidament, fotografia oficial de les JIF-Catalunya 2023, amb els grups internacionals i Adifolk. A les 19h, a la plaça de l’església, Espectacle de cloenda. El regidor de Cultura, Pere Garcia confia que les activitats tinguin una bona recepció entre els torderencs i torderenques.

pere adifolk

Adifolk, que forma part del Comitè Internacional d’Organitzadores de Festivals Folklòrics (CIOFF), també actua d’embaixador de la cultura popular catalana arreu del món. Ho fa a través de l’Aplec Internacional, amb 36 edicions a l’esquena.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES