IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CEEB Tordera organitza la tradicional diada del...

Aquest cap de setmana el CEEB Tordera organitza la tradicional diada del bàsquet al pavelló dels Països Catalans

Una seixantena d’equips passaran per les instal·lacions torderenques. Dissabte jugaran els equips masculins i diumenge els femenins, des de premini fins a sènior

Més de 60 equips d’arreu del territori participaran aquest proper cap de setmana en una nova edició de la diada del bàsquet que impulsa el CEEB Tordera. El pavelló dels Països Catalans acollirà els partits que enguany, es jugaran en diferents pistes simultàniament. L’estructura del cap de setmana serà la següent, dissabte jugaran els equips masculins durant tot el dia i diumenge serà el torn dels equips femenins. En aquesta nova edició, les categories participants tant d’àmbit masculí com femení seran des de premini fins a sènior. Thais Morales, una de les organitzadores de l’esdeveniment explicava la idea i l’estructura de la jornada.

thais diada 1

“està pensat per fer un 5 contra 5, són mínim 3 partits i en temps corregut que solen dura uns 40 minuts”

Els horaris dels enfrontaments començaran a les 9h del mati i finalitzaran a la tarda-vespre, tant dissabte com diumenge. El club compta amb les 3 pistes interiors, i també amb les pistes exteriors del pavelló on es disputaran simultàniament els diferents partits. En parla Thias Morales. 

thais diada 2

El CEEB Tordera també realitzarà servei de bar i de menús durant el cap de setmana.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES