IniciNoticiesSocietatBlanes rebutja demanar la retirada definitiva del projecte de la C-32 entre...

Blanes rebutja demanar la retirada definitiva del projecte de la C-32 entre Tordera i Lloret

El ple desestima una proposta de En Comú-Podem que instava a la Generalitat a desistir i restaurar i pacificar l’entorn natural afectat

El ple municipal del mes d’agost de l’Ajuntament de Blanes, va tombar la setmana passada la moció presentada per Blanes En Comú Podem (BECP). Aquesta moció, l’únic punt de debat del ple, instava a la Generalitat a retirar el projecte d’ampliació de la C-32 entre Tordera i Lloret de Mar. La moció dels comuns no va prosperar per 13 vots en contra.

A banda de la retirada del projecte d’ampliació de la C-32 entre Tordera i Lloret, amb la moció, els comuns també reclamaven la restauració i reversió de l’espai afectat. Així doncs, BECP sol·licitava l’enderroc i retirada de les infraestructures a partir de la GI-600 en direcció a Lloret, la restauració dels serveis afectats (carril bici o cursos fluvials), i el retorn de les expropiacions temporals i definitives efectuades. A més, el grup també demanava un projecte de restauració mediambiental i paisatgístic dels entorns afectats per la infraestructura existent i iniciada.

Així mateix, la moció de BECP també incloïa instar la Generalitat a accelerar els projectes de millora de mobilitat del territori (el carril bus de Blanes a Lloret) i l’estudi per a la implantació del tren-tramvia entre les dues poblacions de la Selva Marítima.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES