IniciNoticiesEsportsAvui el Club Twirling Vila de Tordera inicia la temporada amb 2...

Avui el Club Twirling Vila de Tordera inicia la temporada amb 2 dies de portes obertes

A partir dels 3 anys es pot anar a provar aquest esport que combina la dansa, gimnàstica rítmica i el moviment de bastó. Les dues classes gratuïtes seran el 8 i 15 de setembre

Coincidint amb l’inici del curs escolar, el Club Twirling Vila de Tordera afronta una nova temporada esportiva amb el principal repte de seguir ampliant la família d’atletes que formen part de l’entitat torderenca que any rere any es supera amb el nombre d’inscrits. A més, aquesta temporada serà especial, ja que al maig del 2024 el club celebrarà els 10 anys. Avui comencen els entrenaments i la Míriam Aparicio, coordinadora de l’entitat, explicava a La Banqueta d’Estiu que el 8 i 15 de setembre faran portes obertes per tothom qui vulgui anar a provar el twirling i informar-se pel nou curs.

miriam portes obertes 1

“és una oportunitat perquè tots els nens i nenes puguin gaudir d’un entrenament per nosaltres i vegin tot el que fem”

Aquestes dues classes de prova gratuïtes es realitzaran al pavelló dels països catalans de 18:15h a 19:45h. A partir dels 3 anys es pot anar a provar aquest esport que combina la dansa, gimnàstica rítmica i el moviment de bastó.

Actualment unes 28 atletes conformen el club. Aparicio convida als nens a iniciar-se en el twirling, ja que tot son nenes en el club.

miriam portes obertes 2

Els interessats podeu posar-vos en contacte a través de les xarxes socials del Club Twirling Vila de Tordera, al telèfon 610897681 o via correu electrònic twirlingviladetordera@gmail.com

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES