IniciNoticiesRegidoriesLa regidoria de joventut fa un balanç positiu de les activitats organitzades...

La regidoria de joventut fa un balanç positiu de les activitats organitzades per la festa major

Entre les novetats enguany es van doblar els efectius de seguretat privada i es va ampliar l’aforament del Parc Prudenci Bertrana

La regidoria de joventut de l’ajuntament de Tordera, valora positivament els actes organitzats per aquesta festa major. Cal destacar les barraques amb 4 nits de concerts en el Parc Prudenci Bertrana. Entre les novetats enguany es van doblar els efectius de seguretat privada i es va ampliar l’aforament del Parc Prudenci Bertrana.

En feia balanç el regidor de festes, Aniol Canals.

Balanç jove FM 1

“Tenim bones sensacions, després de poder recuperar el Cercatasques i els èxit de les barraques”

Canals també destacar l’èxit del Cercatasques que van esgotar tiquets i es va crear un bon ambient de diversió i germanor entre els assistents.

Balanç jove FM 2

Les barraques amb grups com La Fúmiga, El pony Pisador, Wasa Corporation, festa dels 80, the tyets o DJ Sendo van fer furor entre els assistents al Parc Prudenci Bertrana. Un espai que s’ha consolidat com un espai transversal, dinàmic i ideal per acollir esdeveniments de música. El nou regidor de festes i joventut, Aniol Canals ha volgut agrair la feina de l’ex-regidor, Pau Megias, ja que segons Canals “sense ell la festa no hagués estat possible”

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES