IniciNoticiesSocietatTordera tanca una festa major marcada per la calor i els ruixats

Tordera tanca una festa major marcada per la calor i els ruixats

S’han hagut de suspendre activitats per la pluja i el risc d’incendi

Tordera va tancar ahir una nova festa major, enguany marcada per les altes temperatures i els xàfecs del cap de setmana. De dilluns a divendres, es va arribar a màximes de 34 graus, mentre que dissabte i diumenge hi va haver els ruixats més importants de l’estiu.

Per una banda, a la diada de Sant Bartomeu es va haver de suspendre el tir al plat i el piromusical a causa del risc d’incendi establert pel Pla Alfa activat per la Generalitat de Catalunya. En el cas del tir al plat, l’activitat es va ajornar a dissabte, però els focs d’artifici es van acabar suspenent i substituint per un repicament de campanes.

Per altra banda, el dissabte 26 va ser el gran damnificat de la festa major per culpa de les alertes per tempestes de forta intensitat. L’actuació castellera es va traslladar a la Pista de l’Amistat, mentre que la ballada de sardanes es va passar al Pavelló Parroquial. La nit de barraques també es va haver d’ajornar per ahir dilluns en un horari modificat.

Amb relació als canvis obligats pel clima, l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, assegurava durant el pregó que havien d’actuar amb efecte immediat.

Megias FM 1

Per altra banda, Megias es mostrava satisfeta de com s’ha desenvolupat la festa major i treia pit de la bona acollida que havien tingut diferents actes.

Megias FM 2

“Realment pensem que els actes de festa major han anat molt bé”

L’alcaldessa afirma que de cara a fer autocrítica són moltes veus les quals s’han de posar d’acord per fer un bon balanç i proposar millores per l’any vinent.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES