IniciNoticiesComerçLa Fira de Calella presenta la Fira del Ram dins el seu...

La Fira de Calella presenta la Fira del Ram dins el seu cartell

Enguany l’esdeveniment es duu a terme en un format de ‘Fira de fires’ i durarà del 22 fins al 24 de setembre

La Fira de Calella i l’Alt Maresme va presentar ahir la Fira del Ram de Tordera com una de les vuit fires seleccionades per participar en la 42a edició de l’esdeveniment.

S’ha anunciat a través de les xarxes socials de ‘Fira de Calella’, tot i que ja es va avançar fa uns dies a la pàgina web de l’ajuntament calellenc. El responsable de fires de Calella, Josep Grima, explica que una de les novetats de la fira en la qual Tordera serà present és el seu recorregut, que serà “tipus IKEA”.

Grima fira

“Hem creat un recorregut perquè tothom passi per tots els espais”

L’objectiu de la fira és  posar en relleu una selecció de les fires que es fan arreu de Catalunya perquè aquestes mostrin les seves activitats. Acompanyant la Fira del Ram de Tordera s’hi trobaran la Fira del Gall, de Vilafranca del Penedès; laFira Argillà, d’Argentona; la Fira de la Muntanya, de Vic; la Fira de la Botifarra, de la Garriga; la Fira de Sant Martirià, de Banyoles; la Fira del Pèsol i la Coca, de Sant Andreu de Llavaneres i la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, de les Borges Blanques.

La Fira de Calella i l’Alt Maresme tindrà en el punt de mira la sostenibilitat. En aquest sentit, s’utilitzarà tota la vegetació que s’inclogui en la fira per plantar-la posteriorment en diferents espais de la ciutat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES