IniciNoticiesEsportsÚltim cap de setmana de Festa Major carregat d’activitats esportives

Últim cap de setmana de Festa Major carregat d’activitats esportives

Dissabte 26 obrirà el dia la melé social i el torneig de bitlles infantil, a la tarda partit amistós de futbol. El diumenge 27, torneig de petanca i cursa popular de bicicletes

Dissabte 26 d’agost el parc de la Sardana acollirà, per un costat, la melé social amb el Club Petanca Tordera, a les 10:30h, s’iniciarà el primer torneig de bitlles infantil. Una competició que està dividida en 4 categories, amb premi pel primer classificat de cada categoria. L’activitat l’organitza la Penya del Bistec i és una oportunitat per promoure les bitlles entre els més petits. Així ho anunciava el president de l’entitat, Quim Caballé.

Quim Caballé FM infantil

“ens agrada que participin nens i que siguin nous”

Hi haurà premis pels primers classificats federats i no federats. Us podeu inscriure a info@lapenyadelbistec.com i fins a 30 minuts abans del començament.

A la tarda, el Club Futbol Tordera serà l’amfitrió del partit amistós contra el Club Esportiu Banyoles. El duel serà a les 19:30h i el podreu seguir en directe per la 107.1FM i pel canal de Youtube.

El diumenge 27 d’agost, a les 9h del matí, el Club Petanca Tordera organitza el XVIII Torneig de Petanca al parc de la Sardana. I a la tarda, arriba una nova cursa popular de bicicletes amb inici al Camí Ral, a l’alçada de la residència l’Albert. Hi haurà diferents categories:

  • Fins a 4 anys, de 5 a 6, de 7 a 8, de 9 a 11, de 12 a 15, de 16 a 49.
  • Més de 49 anys, categoria nova que han incorporat aquest any
  • E-bikes

El recorregut és el mateix que l’any passat. Excepte pels participants de 0 a 4 anys que faran un tram recte des de l’Agrícola Tordera fins a l’arribada. I la categoria de 9 a 11 anys hauran de fer 5 voltes al circuit curt. Les inscripcions són gratuïtes i us podeu apuntar a partir de les 16:30h de la tarda. La cursa començarà a les 18h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES