IniciNoticiesEntitatsLa Colla Sardanista Antaviana vol tornar després de cinc anys

La Colla Sardanista Antaviana vol tornar després de cinc anys

Està previst que reprengui la seva activitat després de Festa Major

La Colla Sardanista Antaviana és un grup de nois i noies que ballen sardanes de competició, o tal com s’anomena actualment, sardana esportiva. Va ser fundada l’any 1985, però el 2018 van aturar la seva activitat, ja que no hi havia prou gent per fer competicions, però ara, cinc anys després, volen tornar a activar el grup sardanista. Enric Lleonart, president de l’entitat, n’explica els motius.

Colla Antaviana 1

“La idea sorgeix en el moment que veiem que en el curset d’estiu de La Nostra Dansa hi ha gent molt interessada en les sardanes”

La intenció, una vegada es comenci de nou, és entrenar un cop per setmana, i a partir de l’any vinent és sortir a competir, atès que la temporada i els concursos comencen el març i acaben al novembre. La idea de Lleonart i la coordinadora del curset, Cristina Agell, és deixar passar la Festa Major perquè tothom pugui gaudir-la. A partir de setembre la idea és iniciar amb tots els nois i noies que han mostrat interès i, en cas que l’activitat funcionés correctament, la intenció és fer una crida més extensa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES