IniciNoticiesSocietatComença la primera setmana completa de Festa Major

Comença la primera setmana completa de Festa Major

Entre les activitats d’avui s’hi troben la donació de sang i el pregó infantil

Avui dilluns 21 comença la primera setmana completa de Festa Major a Tordera, que iniciarà amb la donació de sang i conclourà el diumenge 27 amb el “Concert i ball final de Festa Major”. 

Per avui hi ha un total de cinc activitats programades que serviran per donar el tret de sortida. De 10h a 14h i de 17h a 21h hi haurà la donació de sang a la Biblioteca de Tordera. A les 10:45h es durà a terme el Pregó Infantil a càrrec del Pubillatge Torderenc a la plaça de l’Ajuntament. A les 11h, la mateixa plaça acollirà “El circ petit” amb racons d’interaccions de circ, i durant l’esdeveniment es podrà votar la nova pubilla i pubilleta de Tordera. 

A la tarda, hi haurà el Taller de pintacares i tatuatges a mans de l’associació d’Artesans de Tordera. Es desenvoluparà a la plaça de l’Ajuntament i serà l’única activitat de pagament del dia, amb un preu de 4 euros. Finalment, al vespre, de 19 a 21h, s’acabarà amb Zumba, Body Combat i Body Balance. Serà un acte a càrrec del CEM Tordera i tornarà a fer-se a la plaça. El regidor de festes, Aniol Canals, explica les perspectives del consistori. 

Canals setmana FM

“Esperem una Festa Major amb molta il·lusió”

Aquest any, per altra banda, la Festa Major vol ser també un petit homenatge a les entitats de Tordera que enguany estan d’aniversari com és el cas d’El Garbell que fa 15 anys, el CEEB Tordera que en compleix 10, els Geganters i Grallers que celebra els 35 anys, els Diables que en celebren 30.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES