IniciNoticiesEsports76 equips participaran al torneig 3x3 de bàsquet de Festa Major organitzat...

76 equips participaran al torneig 3×3 de bàsquet de Festa Major organitzat pel CEEB Tordera

A banda de la competició regular de l’esdeveniment, les mirades estaran centrades en el concurs d’esmaixades i de triples

El Pavelló dels Països Catalans acollirà demà dissabte 19 d’agost el torneig 3×3 de bàsquet organitzat pel CEEB Tordera. Una jornada esportiva consolidada per la Festa Major de Tordera, ja que aplega un gran nombre de participants, i que, enguany espera poder repetir l’èxit de nivell i ambient d’anys anteriors. Precisament, aquest any es torna a apostar pel format d’un dia, per disputar partits a mitja pista i pels concursos. Ho explica la Thais Morales, membre de la junta del club torderenc.

Thais Morales 3×3 1

El concurs d’esmaixades es realitzarà de 15h a 15:30h. Els participants faran una esmaixada (tindran 3 intents per realitzar-la) i podran tenir un ajudant i material. Els jutges podran fer votacions de l’1 al 5.

El Concurs de Triples té 3 categories: Sènior/Júnior/Veterans, Cadet/Infantil i Mini/Pre-mini.

La pista exterior tindrà les cistelles (i a més una cistella Mini) per a poder fer la Fase prèvia d’aquest Concurs de Triples. La prova consistirà a llançar 3 triples de 5 posicions designades sota el control d’un membre de la organització. Cada cistella serà 1 punt.

La Fase Final es disputarà a les 16:45 a Pista Central.

La Thais Morales, membre de la junta del CEEB Tordera, destaca que cada any intenten fer un pas més i millorar.

Thais Morales 3×3 2

“TENIM GENT DES DE LA BISBAL D’EMPORDÀ, GIRONA, FINS EQUIPS DE BARCELONA. LA IDEA ÉS ANAR AFEGINT CONCURSOS”

Totes les categories de base tindran premis, des de pre-mini fins a júnior, i les categories sèniors masculí i femení se’ls entregarà 200 euros pels primers i 100 euros pels segons. Durant la jornada també hi haurà servei de bar.

Per aquest esdeveniment s’ha creat una pàgina web oficial del torneig on podreu trobar tota la informació, horaris, resultats, etc. (enllaç)

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES