IniciNoticiesEsports“Organic Wallace” s’emporta el torneig 24 hores Antonio Sánchez de futbol sala

“Organic Wallace” s’emporta el torneig 24 hores Antonio Sánchez de futbol sala

Després d’imposar-se clarament a les semifinals, el conjunt badaloní va fer el mateix a la final contra Taw+Nouser per 4 a 6

Durant el passat cap de setmana la pista poliesportiva coberta de Sant Andreu va acollir la cinquena edició del torneig Antonio Sánchez de futbol sala organitzat per l’Athletic Club Tordera. Els 8 equips inscrits al torneig van disputar partits durant els 2 dies. Tot i que és un torneig 24 hores, enguany es va fer una aturada dels enfrontaments de matinada i es van reprendre al matí. Ramon Montemar, un dels organitzadors de l’entitat torderenca, explica aquest problema.

Montemar final torneig 1

L’equip “Organic Wallace” es va imposar a “Taw+Nouser” a la final disputada el diumenge per 4 a 6 després de superar la semifinal per un clar 6 a 0 contra el conjunt “Bar Ranchel”. Montemar comenta que novament el nivell dels equips s’ha mantingut.

Montemar final torneig 2

“juguen la final jugadors de divisió d’honor i es nota el nivell”

Els guanyadors del torneig van aconseguir un premi econòmic de 600€ i el segon classificat de 200€. El memorial, ja consolidat en aquestes dates d’estiu, té l’objectiu de recordar la figura de l’Antonio Sánchez, una persona vinculada a l’Athletic Club Tordera i que ja fa uns anys ens va deixar per malaltia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.