IniciNoticiesEsportsEl Torneig de Futbol Sala Antonio Sánchez organitzat per l’Athletic Club Tordera...

El Torneig de Futbol Sala Antonio Sánchez organitzat per l’Athletic Club Tordera arriba aquest cap de setmana a la cinquena edició

L’esdeveniment se celebrarà dissabte i diumenge a la pista poliesportiva coberta de Sant Andreu

El torneig Antonio Sánchez que organitza l’Athletic Club Tordera, un any més, es disputarà en format de 24 hores. Enguany, l’esdeveniment arriba a la cinquena edició i se celebrarà el dissabte 12 i diumenge 13 d’agost a la pista poliesportiva coberta de Sant Andreu.

Hi haurà premis pels dos primers classificats. El primer s’emportarà 600 euros i el segon classificat 200 euros. El vigent campió és l’equip “Roque FS”. Ens ho explica en Ramón Montemar, coordinador esportiu de l’entitat torderenca.

Ramon Montemar torneig

La Fase de Grups es jugarà durant el dissabte i fins a la matinada de diumenge. A partir de les 6 del matí es jugarà la Fase Eliminatòria. Durant la tarda de diumenge 13 d’agost es jugarà la final. L’objectiu del memorial és recordar la figura de l’Antonio Sánchez, una persona vinculada estretament amb l’Athletic Club Tordera i que ja fa uns anys ens va deixar per malaltia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.