IniciNoticiesEsportsEl primer equip del Club Patí Tordera té pràcticament tancada la plantilla...

El primer equip del Club Patí Tordera té pràcticament tancada la plantilla per la propera temporada

El club torderenc ha confirmat 7 baixes, 4 renovacions i 4 fitxatges, una d’aquestes incorporacions és la de Pablo Torres, jugador que ja va jugar al primer equip i que ara torna a Tordera

El Club Patí Tordera ja pensa en el curs vinent a l’OK Lliga Plata Nord. Amb la renovació del tècnic asturià Sergio Alonso, ell mateix s’ha encarregat de confeccionar la plantilla del primer equip. Amb les baixes ja conegudes de Mauro Rabiti, Eloi Matas, Arnau Anglas, Jose López, Bernat Romero, Max Martos i Conrad Xicota, el club té pràcticament tancada la plantilla per la propera temporada. Ho avançava Sergio Alonso en declaracions a Ràdio Tordera.

Sergio Alonso plantilla 1

El primer equip s’ha assegurat la presència un any més de Quim Hugas, Èric Elias, Daniel Treccagnoli i Marc Calvache que han renovat. A més, s’incorporen al conjunt torderenc 4 jugadors.

Un d’aquests fitxatges és el de Pablo Torres, jugador que ja va formar part del primer equip del CPTordera, i torna a Tordera després del seu pas pel Mataró. L’acompanyarà en aquest retorn el seu germà petit, Nico Torres. També Nil Obiols i el porter Sergi Guerrero. L’entrenador del primer equip del CPTordera, Sergio Alonso, explicava com es va gestar la tornada de Pablo Torres.

Sergio Alonso plantilla 2

“és posiblemente el jugador más desequilibrante y determinante que hay en ok plata. sabemos también la faceta de pablo a bola parada”

Tanmateix, l’entitat ha manifestat la seva intenció d’oferir als següents jugadors del planter oportunitats amb el primer equip del CPTordera: El porter Xavier Gubau, Natxo, els júniors de segon any, David Armengol, Eric Gibert i Aniol Figueras, i els torderencs del primera catalana, Pau Muñoz, Hèctor Gimenez i Marc Vila. Jugadors, segons Alonso amb molt potencial.

Sergio Alonso 3

Juntament amb el tècnic Sergio Alonso, s’incorpora l’entrenador del júnior i el primera catalana la temporada passada, Fran Gonzalez. En Ramon Viñolas i en Tete Hugas estaran com a delegats. També formarà part del cos tècnic, Pablo Torres, pare d’en Pablo i Nico, que s’encarregarà dels desplaçaments a Galicia.   La pretemporada s’hauria de començar al setembre, però degut a les obres del Pavelló Parroquial encara el club no sap quan es podrà iniciar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES