IniciNoticiesEsportsObertes les inscripcions per participar en el torneig 3x3 de Festa Major...

Obertes les inscripcions per participar en el torneig 3×3 de Festa Major del CEEB Tordera que comptarà novament amb el concurs d’esmaixades i triples

Una jornada esportiva consolidada al nostre poble que espera repetir l’èxit de nivell i ambient d’anys anteriors. De fet, ja s’ha inscrit 41 equips

El Pavelló dels Països Catalans acollirà el proper dissabte 19 d’agost el torneig 3×3 de bàsquet organitzat pel CEEB Tordera. Una jornada esportiva consolidada per la Festa Major de Tordera, ja que aplega un bon nombre de participants, i que, enguany espera poder repetir l’èxit de nivell i ambient d’anys anteriors. Precisament, aquest any es torna a apostar pel format d’un dia, per disputar partits a mitja pista i pel concurs d’esmaixades i triples. La Thais Morales, membre de la junta del CEEB Tordera, destaca que cada any intenten fer un pas més i millorar.

Thais Morales 3×3 1

“tenim gent des de la Bisbal d’Empordà, Girona, fins equips de Barcelona. La idea és anar afegint concursos”

El torneig començarà a les 9 del matí i acabarà cap a les 20:00h de la tarda amb les finals sèniors. Durant el matí es disputarà la fase regular prèvia de la competició, però també s’alternaran els concursos d’esmaixades i triples. Un cop el jurat designat escolli els finalistes, al migdia es disputaran les finals corresponents a pista sencera perquè tothom pugui gaudir de l’espectacle. S’hi poden apuntar tots/es els jugadors/es del torneig de qualsevol categoria.

Fins al 10 d’agost estan obertes les inscripcions. Actualment, hi ha 41 equips apuntats i l’organització espera superar la cinquantena de l’any passat. En dona detalls la Thais Morales.

Thais Morales 3×3 2

“enguany s’estan apuntant moltes més noies, tenim 8 equips inscrits i estem molt contentes. Ens falten equips de base”

Totes les categories de base tindran premis, des de pre-mini fins a júnior, i les categories sèniors masculí i femení se’ls entregarà 200 euros pels primers i 100 euros pels segons. La inscripció es pot realitzar a través de les xarxes socials del club on trobareu el formulari, via correu electrònic ceebtordera2013@gmail.com o al telèfon 648 53 08 92.

Durant la jornada també hi haurà servei de bar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES