IniciNoticiesEsportsAquest vespre comença el torneig anual de Bitlles a la Fresca, organitzat...

Aquest vespre comença el torneig anual de Bitlles a la Fresca, organitzat per la Penya del Bistec, amb rècord d’equips participants

Des d’avui i fins divendres 38 equips ompliran el Parc de la Sardana en el que és l’esdeveniment estrella d’aquestes dates. Tant ha sigut l’èxit que participaran 2 equips més respecte de les edicions anteriors

Avui a les 21:00h del vespre s’inicia al Parc de la Sardana el torneig de Bitlles a la Fresca que se celebra cada any tradicionalment al nostre poble durant la prèvia a la Festa Major. L’organització va a càrrec de la Penya del Bistec i novament aquest any es mostra molt contenta de l’interès de la població, ja que, les places disponibles van emplenar-se en qüestió d’hores.

38 equips formen l’edició d’enguany del torneig, xifra record respecte de les edicions anteriors i tenint en compte que la majoria dels participants no practiquen aquesta activitat esportiva de manera habitual. Ho explica el president de la Penya del Bistec, Quim Caballé.

Quim Caballé 1

“ens vam veure obligats a ampliar la capacitat que tenim, de 36 a 38 i tot i això hi ha un parell d’equips en reserva”

El funcionament de la competició serà el mateix de cada any, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. El torneig comença avui dilluns i durarà fins divendres 11 d’agost, quan es posarà el punt i final amb l’entrega de premis i el sopar popular, tal com es fa normalment. Estan en joc diversos premis, individuals i col·lectius. L’objectiu és que petits i grans passin una bona estona durant les primeres nits del mes d’agost, que és quan molta gent comença les vacances d’estiu. Caballé detalla el format.

Quim Caballé 2

Segons el president de la Penya del Bistec, el fet de mantenir cada any el format i que sigui distés fa que generi un gran ambient amb la família i amics.

Quim Caballé 3

“la gent fa un Sant Ponç d’estiu”

Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera farem cada dia la cobertura especial de l’esdeveniment, amb el repàs de classificacions, puntuacions i entrevistes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES