IniciNoticiesRegidoriesTot a punt per a la celebració de la Festa Major de...

Tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Tordera 2023

Avui hem conegut tots els detalls a la presentació que ha tingut lloc  a l’antic Hospital de Pobres.

Una de les novetats d’aquest any és que el pregó canvia d’horari, s’amplia la seguretat i l’aforament a la zona de les barraques del Parc Prudenci Bertrana i els concerts de les orquestres tornen a la pista de l’Amistat. 

La majoria de les propostes, adreçades a tots els públics, es concentraran del divendres 18 fins al diumenge 27 d’agost.

El pregó serà el dia 23 d’agost, a les 21 hores, abans de Correfoc, a la plaça de l’ Ajuntament. El pregoner d’enguany és el geògraf, agent rural  i major d’incendis Sergi Fontseca.

L’alcadessa, Elisabet Megias, ha parlat, Sergi Fontseca, a l’acte de presentació. Juntament amb la seva trajectòria professional, ha recordat que  tot just aquest agost farà 20 anys d’un incendi a Terra Brava, Tordera. Un fet que, afegit al canvi climàtic i la sequera que estem patint a tot el territori, ha motivat l’elecció del pregoner.

Megias pregoner

“Fa 20 anys ej 15 d’agost vam patir un incendi”

Sergi Fontseca per la seva banda ha volgut agrair l’honor i el repte de ser el pregoner. El geògraf s’ ha mostrat satisfet per la conscienciació per part de l’ajuntament per treballar contra el canvi climàtic des d’un municipi ampli envoltat de bosc.

Fontseca pregó

“som cívics però cal recordar el risc d’incendis”

La Festa Major vol ser també un petit homenatge a les entitats de Tordera que enguany estan d’aniversari com és el cas de E l Garbell que fa 15 anys, el CEEB Tordera que en compleix 10, els Geganters i Grallers que celebra els 35 anys, els Diables que en celebren 30.

El regidor de Festes, Aniol canals, per la seva banda, ha presentat el cartell de barraques tot destacant que s’ha ampliat l’aforament i s’ha duplicat la seguretat.

Aniol barraques

“Hem doblat la seguretat i ampliat aforament”

A l’acte, també s’han presentat els cartells de festes. La dissenyadora del cartell de Sant Bartomeu 2023 és Mercè Masferrer.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES