IniciNoticiesRegidoriesEs presenta el cartell de barraques i concerts de la Festa Major...

Es presenta el cartell de barraques i concerts de la Festa Major 2023

Les primeres activitats s’inicien amb la revetlla de Santa Maria dissabte dia 12 d’agost, a la plaça de l’Església.

A les 19h, hi haurà audició de Sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona, a les 20h se celebrarà el II sopar de colles temàtic a la plaça de l’Ajuntament

A les 23h concert amb el grup “Akelarre“. Durant tota la tarda del diumenge 13 d’agost, la Colla Infantil dels Diables de Tordera celebrarà el seu aniversari amb tallers de 17h a 19h a la plaça de la Concòrdia i un Correfoc Infantil que començarà a les 22h. 

Enguany, els concerts i balls de les orquestres de la Festa Major tornen a l’espai de la Pista de l’Amistat que, com sempre, seran totalment gratuïts sense entrada anticipada. 

Pel que fa a les havaneres, comptarem amb el grup “Peix Fregit” el dimarts 22 a les 22:30h a la plaça de l’ajuntament. A la mitja part, hi haurà el tradicional rom cremat a càrrec de la Comissió de Festes, la presentació i la votació del pubillatge torderenc. 

L’Orquesta Maravella Dijous 24 a les 17:30h  i Concert 20h Ball de vespre

L’Orquestra La Principal de la Bisbal, Divendres 25 a les 17:30h Concert  i a les 20h Ball de Vespre 23h Serenata ( porxada ajuntament) son les orquestres de la festa major d’enguany. 

Per diumenge 27 a les 21h, SOPAR POPULAR a la pista de l’Amistat.

Preu 15€. Els tiquets es podran adquirir del 8 al 22 d’agost a l’oficina de Serveis Personals de l’Ajuntament.

A les 23h, Concert i Ball final de Festa Major amb el grup Arritmics. 

Quatre dies de barraques de Sant Bartomeu 2023 al Parc Prudenci Bertrana    

Les barraques es duran a terme a partir del dimecres 23 d’agost en el Parc Prudenci Bertrana.

El cercatasques arribarà el divendres 25 repetint format; l’activitat s’iniciarà a les 19h de la tarda des del Parc de la Sardana amb un recorregut per diferents carrers del municipi que finalitzarà darrere a la plaça de l’església.

A les 23h en el recinte de barraques es farà la presentació jove del pubillatge torderenc i tot seguit concerts amb el Pony Pisador i Wasa Corporation. 

Els tiquets del Cercatasques tenen un preu de 12€ (Majors de 18 anys) i es vendran del 8 al 22 d’agost al Casal de Joves de (De dilluns a divendres de 16h a 19:30h)

El dijous 24 d’agost els concerts s’iniciaran a les 23h amb l’actuació de Flashy Ice Cream, la casette dj’s amb la disco dels 80 i 90. 

Per dissabte 26 d’agost els concerts de barraques començaran també a les 23h amb la música Campikipugui, The Tyets i DJ Sendo L’horari del recinte de barraques serà els dies (23 i 24 de 23h a 5h) i (25 i 26 de 22h a 5h)