IniciNoticiesSalutFins el dia 7 d’agost es celebra la Setmana Mundial de la...

Fins el dia 7 d’agost es celebra la Setmana Mundial de la lactància materna, enguany sota el lema “Alletar i treballar, fem que sigui possible”

L’objectiu és donar informació a les mares que volen seguir alletant els seus fills després de reincorporar-se a la feina.

Des del CAP de Tordera s’ha posat en marxa tot un seguit d’activitats per difondre informació i facilitar aquest procés natural que sovint costa de compaginar amb la feina.

Les activitats pretenen resoldre dubtes, donar eines a les mares per poder compaginar lactància i feina i crear xarxa entre elles. Iris Rabat, infermera del CAP de Tordera ens parla dels beneficis que suposa l’alletament matern més enllà dels sis mesos, no solament per la salut física i psicosocial del nadó sinó també per a la família i la comunitat.

Rabat beneficis

“l’alletament té molts beneficis per la comunitat perquè crea xarxa”

Rabat considera molt important que les mares rebin suport socialment per poder continuar alletant un cop tornen a la feina després de la baixa maternal. No solament des del lloc de treball sinó des de les institucions i el seu entorn.

Rabat recolzament

“Cal que la lactància sigui viable”

En aquest sentit, des del CAP i l’Ajuntament enguany s’ ha posat en marxa un projecte anomenat ESPAI NADÓ. Té lloc els dimarts de 10:30 a 12.30 del matí i l’objectiu és el de crear xarxa entre famílies amb nadons de menys d’un any per donar-se suport. A hores d’ara està tancat però aquest espai obrirà portes al setembre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES