IniciNoticiesEsportsEn les properes setmanes es substituiran les tanques de seguretat i es...

En les properes setmanes es substituiran les tanques de seguretat i es canviarà el terra de la pista del Pavelló Parroquial

Un cop acabades les obres de substitució de la coberta, que era el cos principal del projecte, s’iniciaran noves accions per tal de millorar completament l’equipament esportiu

A l’abril es van iniciar les obres de remodelació de la coberta del Pavelló Parroquial amb la finalitat de retirar el fibrociment existent a la coberta i renovar l’aïllament tèrmic de la instal·lació amb un millor material. Una primera fase que ja ha finalitzat i que era el cos principal del projecte. Amb la nova estructura, s’aconsegueix una bona entrada de llum natural i una millora de l’eficiència energètica a través d’un bon aïllament tèrmic. Fins al moment, la coberta comptava amb una coberta acabada amb plaques de fibrociment amb una sèrie de lluernes longitudinals amb plaques de policarbonat.

Un cop completats aquests treballs a la coberta, està previst que es faci un canvi de l’enllumenat per un de LED que acabarà de completar la millora de l’eficiència energètica del pavelló. També es portarà a terme la substitució de les tanques de seguretat de la pista tal com marca la normativa existent i el canvi de terra. En parla la regidora d’esports de l’Ajuntament de Tordera, Toñi Garcia.

Toñi Garcia pavelló 1

Després de la compra oficial feta per part de l’Ajuntament de Tordera al Bisbat de Girona de la instal·lació esportiva, des de les diferents regidories treballen per poder actualitzar, reformar i renovar aquest equipament construït durant els anys 70.

Toñi Garcia pavelló 2

“hem de poder posar el pavelló parroquial en condicions òptimes, no només de competició, sinó també de vestuaris”

Aquestes accions estan previstes que es duguin a terme en les pròximes setmanes. El cost total de l’obra ha estat subvencionada per la Diputació de Barcelona.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.