IniciNoticiesEsportsLa secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera vol fer un...

La secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera vol fer un salt de categoria amb el grup xou promoció

La temporada que ve l’equip competirà com a xou júnior amb 16 patinadores que lluiran els discos arreu del territori

La secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera tanca la temporada amb bons resultats, tant a nivell col·lectiu com individual. El primer any del quartet primària ha respost a la perfecció en les diferents competicions on ha participat. Destaca la primera posició aconseguida al Campionat del Consell Esportiu del Maresme i la segona posició al Campionat de Catalunya.

El grup xou júnior promoció ha quedat campió del Maresme, quart al Campionat de Barcelona i en el top 10 de Catalunya.

A més, la majoria de les patinadores també competeixen de manera individual. Amb el nou format de competició, les torderenques han hagut de participar i anar superant un seguit d’Opens durant l’any per poder optar als grans campionats. El delegat de la secció de patinatge artístic del CPTordera, Josep Romaguera, fa una valoració positiva de la temporada.

Josep Romaguera 1

El grup xou promoció va néixer com un nou projecte a llarg termini que es va posar en escena el 2021 per donar resposta a la demanda de les patinadores que van plantejar la possibilitat de crear aquest grup. Amb el bon rendiment que han demostrat, el club ha decidit fer el salt de categoria i competir en la categoria júnior.

A més, l’equip ha incorporat 8 patinadores més, així que aquest proper any el grup xou júnior lluirà encara més dins la pista amb un total de 16 patinadores. Ho avançava el delegat del club torderenc a la Banqueta d’Estiu.

Josep Romaguera 2

“aquest any ja es veuen amb cor de fer el salt, tenim clar que és el primer any però si fan el que saben fer no els hi podem demanar més”

L’actualitat de l’entitat torderenca també passa per les obres que s’estan portant a terme al Pavelló Parroquial. Degut això, la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera ha decidit no organitzar l’habitual festival de patinatge per Festa Major. En parla Josep Romaguera.

Josep Romaguera 3

Després d’aquest any intens, el club farà vacances del 15 d’agost fins a l’1 de setembre. Data on es començarà a gestar la nova temporada. Recordem, que enguany el curs esportiu de patinatge ha canviat i finalitza a l’agost, i no al desembre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.