IniciNoticiesEsportsContinuen obertes les inscripcions per participar al V Torneig de Futbol Sala...

Continuen obertes les inscripcions per participar al V Torneig de Futbol Sala Antonio Sánchez organitzat per l’Athletic Club Tordera

L’esdeveniment arriba per Festa Major i se celebrarà els dies 12 i 13 d’agost a la pista poliesportiva coberta de Sant Andreu

El torneig Antonio Sánchez que organitza l’Athletic Club Tordera, un any més, es disputarà en format de 24 hores. Enguany, l’esdeveniment arriba a la cinquena edició i se celebrarà els dies 12 i 13 d’agost a la pista poliesportiva coberta de Sant Andreu.

Les inscripcions ja estan obertes per tots aquells equips sèniors que vulguin participar. El preu són 120 euros i us heu de posar en contacte a través del telèfon 670 69 16 99 (Genís). Hi haurà premis pels dos primers classificats. El primer s’emportarà 600 euros i els segon classificat 200 euros. El vigent campió és l’equip “Roque FS”. Ens ho explica en Ramón Montemar, coordinador esportiu de l’entitat torderenca.

Ramón Montemar torneig

“estem molt contents que sigui un torneig que s’està consolidant al poble, es converteix en una festa plena de gent”

La Fase de Grups es jugarà durant el dissabte i fins a la matinada de diumenge. A partir de les 6 del matí es jugarà la Fase Eliminatòria. A les 13:00h del diumenge 13 d’agost es jugarà la final. L’objectiu del memorial és recordar la figura de l’Antonio Sánchez, una persona vinculada estretament amb l’Athletic Club Tordera i que ja fa uns anys ens va deixar per malaltia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES