IniciNoticiesEsportsEl Futsal Tordera tanca el 8è torneig d’estiu de futbol sala amb...

El Futsal Tordera tanca el 8è torneig d’estiu de futbol sala amb una gran participació d’equips

Divendres passat es va posar el punt i final a 3 setmanes de competició amb Tus Cultivos Growshop com a guanyadors de la final sènior masculina

El Futsal Tordera va concloure aquest divendres el mític torneig d’estiu a la Pista de l’Amistat. Durant tres setmanes, centenars de persones han omplert l’espai municipal de Tordera per gaudir d’aquest torneig de futbol sala que ha fet vibrar als espectadors durant les tardes i nits de juliol. El torneig va posar el punt i final a la competició el mateix divendres amb la disputa de totes les finals. La més vibrant va ser l’última, la de la categoria sènior masculina que enfrontava Bar Ranchel contra Tus Cultivos Grwoshop.

El partit va començar amb un gol matiner de Cultivos Growshop en una molt bona combinació de l’equip. Minuts després Bar Rancher va igualar el matx a 1, però Cultivos Growshop va agafar distancia en el marcador amb 2 gols seguits per establir el 1-3. Els gols i l’emoció no acabaria aquí abans del descans. Bar Ranchel retallaria distàncies amb el 2-3. Durant els últims minuts de la primera part, Cultivos va acabar posant el 2-5, deixant una gran diferència de gols per poder respirar tranquils al descans.

La segona part va començar amb l’expulsió del porter de Cultivos Growshop per agafar al pivot de l’equip contrari amb els braços, fent així que no pogués avançar. Bar Ranchel ho va aprofitar i va posar el 3-5 després de parlar de les tàctiques al temps mort. Als últims minuts de partit Cultivos va fer falta dins l’àrea i el rival va transformar el penal en el que va ser el 4-5. Finalment quan quedaven 14 segons l’àrbitre va expulsar a un altre jugador de Cultivos després d’una falta molt polèmica, treient-li la segona groga i dexiant l’última jugada en mans de Bar Ranchel. Finalment no van poder empar el duel i Cultivos Growshop es va endur la final del “futbito” 2023 per 4 a 5. Els jugadors dels 2 conjunts comentaven com havien viscut la final.

Jugadors

“Hem competit i segur que tornarem l’any vinent perquè aquest torneig és una passada”

Enguany s’ha sumat la categoria prebenjamí al benjamí, aleví, infantil, cadet i sènior. En totes les categories hi ha hagut molt de nivell, tal com explica Soraya Fernández. També fa un apunt sobre la competitivitat viscuda.

Soraya finals futsal 2

La final masculina sènior va ser retransmesa en directe pel Youtube de Ràdio Tordera i es pot recuperar a través del mateix canal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.