IniciNoticiesMedi ambientEL DIPUTAT BENET MAIMÍ DEMANARÀ EXPLICACIONS AL DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT SOBRE...

EL DIPUTAT BENET MAIMÍ DEMANARÀ EXPLICACIONS AL DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT SOBRE LES OBRES D’AIGÜES TER-LLOBREGAT ENTRE TORDERA I CARDEDEU.

El diputat de Convergència i Unió (CiU), Benet Maimí, entrarà diverses preguntes a la propera sessió de la comissió parlamentària de Medi Ambient. Segons el diputat, l’objectiu és “esclarir els interrogants que han sorgit durant la realització de les obres d’instal·lació d’una canonada entre la ITAM Tordera (dessalinitzadora) amb l’ estació de tractament d’aigua potable del Ter en terme de Cardedeu impulsades per l’empresa pública Aigües Ter-Llobregat.

Maimí es pregunta sobre l’existència d’un informe d’impacte ambiental obligatori abans de tirar endavant aquestes modificacions, així com els informes pertinents per conèixer com afecten aquestes als espais protegits de la Tordera inclosos en la xarxa natura 2000 i el Pla d’Espais d’Interès Natural.

El diputat Convergent es mostra sorprès que els principals grups ecologistes a nivell català no s’ hagin mogut per defensar les irregularitats que s’estan produint en la zona de la Tordera.

En la propera comissió de medi ambient podrien entrar les preguntes, en la seva intervenció, el diputat demanarà sobre el grau de compliment del compromís adquirit per la Generalitat a l’hora d’aplicar mesures compensatòries als afectats de l’obra i imposar un pla de restauració de la zona afectada

ÚLTIMES NOTÍCIES