IniciNoticiesSocietatAvui finalitza el procés d’inscripció per escollir als nous representats del pubillatge...

Avui finalitza el procés d’inscripció per escollir als nous representats del pubillatge 2023

Durant el dia d’avui es pot presentar la sol·licitud a través d’una instància telemàtica.

L’’Ajuntament i la Comissió de Pubillatge Torderenc engeguen un nou procés per escollir els representants locals. Com l’any passat, es mantindrà la figura del Fadrí a la llista de representants actuals del municipi amb la voluntat de donar a conèixer i impulsar la tradició del pubillatge. Així doncs, aquest any hi tornarà a haver sis representants torderencs que viuran i representaran el municipi durant el proper 2023/24 (pubilla, dama, hereu, fadrí, hereuet i pubilleta).

Les noies i nois interessats/des hauran de fer la sol·licitud mitjançant una instància que hauran de presentar de manera telemàtica i on hauran d’indicar la voluntat d’inscriure’s al procés de selecció del pubillatge i les seves dades personals. Elterminiper presentar les sol·licituds finalitza avui 24 de juliol.

Sol·licitud d’inscripció com a candidata/candidat a pubillatge 2023

El regidor de Joventut, Aniol Canals explica que els requisits per ser candidat/a són: estar empadronat/da al municipi i tenir entre 18 i 21 anys, en el cas de pubilla o hereu, i tenir entre 7 i 10 anys.

Pubillatge

“busquem nois/noies empadronats a Tordera i amb ganes de fomentar el sentit torderenc”

Totes les candidates i els candidats apareixeran al díptic informatiu del pubillatge. Aquest es repartirà juntament amb el programa de la Festa Major.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES