IniciNoticiesEsportsLa Penya del Bistec tanca una temporada d'èxits

La Penya del Bistec tanca una temporada d’èxits

La Penya del Bistec ja ha anunciat les dates del popular torneig de les Bitlles a la Fresca

La Penya del Bistec de Tordera conclou oficialment una temporada amb molt bona valoració. Els bons resultats esportius del Club han estat capdalts per assegurar una molt bona valoració de temporada.

L’equip infantil ha repetit el subcampionat en la lliga infantil que aglutina tots els equips

infantils de Catalunya. Per la seva banda, l’equip sènior ha sigut subcampió de la 1a divisió de Barcelona a banda de proclamar-se, campions de la Copa Generalitat de Catalunya, per segona vegada en la nostra curta historia. A nivell individual, en Jordi Monfulleda ha sigut subcampió de Catalunya de la categoria infantil ¡ en Biel Poch ha estat el campió de Catalunya en la categoria sub-25 acompanyant-lo en el podi, com a segon classificat, Abel Caballé. Finalment, en la categoria absoluta, també s’ha proclamat subcampió de Catalunya en Quim Caballé. El Club reconeix que així mantenen diferent representació al capdavant de gairebé totes les categories, un bon indicador de la bona salut del nostre Club.

En un comunicat, el club torderenc ha anunciat oficialment les dates de celebració del torneig amateur d’estiu.

Des del dilluns 7 d’agost i fins divendres 11, les Bitlles a la Fresca tancaran la temporada. Es manté la tradicional botifarrada de l’últim dia i el format de competició obert a tothom: juguin o no a bitlles habitualment.

En aquesta nova edició el Torneig segueix mantenint el format dels darrers anys pensat per promoure les bitlles entre els jugadors “no federats”, aquells que no juguen habitualment, ¡ entre els més petits. Per això es limita la participació a un màxim de 10 equips federats ¡ es permetrà que els equips amb jugadors nascuts entre el 2011 ¡ el 2015 es considerin sempre “equips no federats”. També, mantenen les dues categories infantils (de 8 a 12 anys ¡ de 13 a 16 anys) amb premis pels tres primers classificats per a cadascuna d’elles.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.