IniciNoticiesSocietatL'Organisme de Gestió Tributària alerta sobre la proliferació de possibles estafes relacionades...

L’Organisme de Gestió Tributària alerta sobre la proliferació de possibles estafes relacionades amb les taxes d’escombraries comercials

A Tordera s’haurien detectat 1 cas. L’Agència recorda que mai sol·licita informació confidencial, econòmica o personal per mitjà de correu electrònic, SMS o Bizum.

L’Agència Tributària adverteix sobre possibles casos d’estafa relacionats amb falses sol·licituds de pagament de la taxa d’escombraries comercials, que s’han detectat a tot el país. Recentment, s’han detectat diversos casos de suplantació d’identitat i frau per part d’aquest organisme, la qual cosa ha generat una situació d’alerta entre la població. En vista d’això, es demana a tots els ciutadans que extremen les precaucions i que es posin en contacte amb l’organisme oficial per evitar possibles danys greus.

L’Agència Tributària fa èmfasi en el fet que mai sol·licita informació confidencial, financera o personal, com ara números de compte o de targeta, per correu electrònic, SMS o a través de Bizum. A més, no envia arxius adjunts amb informació sobre factures o altres dades similars.

Si algú rep un missatge d’aquest tipus, que sempre serà una estafa, es demana que es posi en contacte de manera immediata amb l’Organisme de Gestió Tributària i amb les autoritats de seguretat per a prendre les mesures pertinents.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES