IniciNoticiesEsportsRàdio Tordera estrena Twitch amb “show” i e-sports

Ràdio Tordera estrena Twitch amb “show” i e-sports

Els esports de Ràdio Tordera estrenen una nova proposta fresca i entretinguda per als seus públics.

Aquesta temporada estival, l’equip d’esports proposa una nova forma d’entreteniment més desenfadat, més proper i participatiu a través dels e-sports. Una aposta que segueix els objectius de Ràdio Tordera d’arribar a tots els públics i fer partícips als oients. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, parla de la voluntat de seguir creixent al mon digital.

Albert E-sports 1

Aquesta és una modalitat de joc digital. És a dir, competir a videojocs com el FIFA entre un grup de persones. La novetat és que serà transmès en directe amb l’objectiu d’interactuar en la situació i amb els oients. Sabater explica la proposta d’estiu.

Albert E-sports 2

“és un contingut d’entreteniment que protagonitzen els propis locutors de Ràdio Tordera”

És per això que Ràdio Tordera aterra a la plataforma d’streaming més famosa del mon: Twitch. Un espai on es pot gaudir de directes on interactuar com es vulgui.

Aquest estiu es podrà gaudir d’un torneig de FIFA entre els membres dels esports de l’emissora. Quan comencin les temporades esportives dels primers equips dels clubs torderencs, aquests partits inclouran als protagonistes: jugadors, entrenadors, aficionats… tots ells passaran pel Twitch de Ràdio Tordera per competir entre ells mentre responen a les preguntes de l’audiència. Per veure els directes, només cal seguir Ràdio Tordera a Twitch (https://www.twitch.tv/radio_tordera_directes).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES