IniciNoticiesComerçS’impulsa una campanya per promoure el turisme al Maresme durant tot l'any

S’impulsa una campanya per promoure el turisme al Maresme durant tot l’any

El Maresme té atractius per a tots els públics durant tot l’any, no només a l’estiu. Un exemple és el mercat de Tordera que aplega cada diumenge milers de persones pels nostres carrers.

L’estiu és un moment ideal per a descobrir les meravelles del Maresme. Amb el clima agradable i la seva combinació perfecta de costa i muntanya, aquesta comarca atrau tant als turistes locals com als estrangers. Aprofitant aquesta temporada, el Consorci de Promoció Turística del Maresme ha llançat una campanya que destaca una de les singularitats d’aquesta zona: la seva proximitat tant al mar com a la muntanya. L’eslògan de la campanya és “Maresme, de mar i de munt”.

La campanya es divideix en quatre parts. En la primera, s’ha creat un vídeo que mostra les activitats que es poden realitzar durant els mesos d’estiu a la comarca, com ara la pesca, el ciclisme o l’observació de castells, entre altres. La idea és publicar tres vídeos més coincidint amb l’inici de cada estació de l’any, en els quals es presentaran les activitats pròpies de cada temporada.

Segons el Consorci, l’objectiu principal és aconseguir la desestacionalització del turisme a la comarca. El Maresme té atractius per a tots els públics durant tot l’any, no només a l’estiu. Un exemple és el mercat de Tordera que aplega cada diumenge milers de persones pels nostres carrers.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES