IniciNoticiesEducacióFinalitza la convocatòria d’ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres escolars, llicències...

Finalitza la convocatòria d’ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres escolars, llicències digitals i material escolar per al curs vinent

Les sol·licituds es podran presentar fins demà 14 de Juliol

L’Ajuntament de Tordera té oberta la convocatòria d’ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres escolars, llicències digitals i material escolar adreçada a alumnes empadronats a Tordera per al curs 2023-24. Fins demà 14 de juliol romandrà oberta la convocatòria que està adreçada als alumnes de P3, P4 i P5, educació primària i educació secundària obligatòria empadronats al municipi.

La presentació de sol·licituds es pot realitzar d’una d’aquestes dues formes:

Forma prioritària i preferent de manera telemàtica mitjançant el tràmit de la Seu electrònica de l’Ajuntament, adjuntant l’imprès normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent, especificada a la convocatòria.

Excepcionalment, i prèvia justificació fonamentada, es podran presentar sol·licituds de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al de l’Ajuntament, amb cita prèvia trucant al 937 64 37 17.

La sol·licitud es formalitzarà mitjançant l’imprès normalitzat, que es podrà sol·licitar al Departament de Serveis Socials o bé descarregar-lo. La regidora de serveis socials, Toñi Garcia apunta que la demanda d’aquest ajuts és alt a Tordera i assegura que intentaran agilitzar el procediment per tal que les famílies coneguin la resolució com abans possible.

Toñi ajuts llibres

“busquem que el procediment sigui més àgil”

La documentació que cal aportar es pot consultar al portal www.tordera.cat

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES