IniciNoticiesEntitatsL’Ajuntament justifica la suspensió de la festa d’aniversari d’El Garbell per prevenció...

L’Ajuntament justifica la suspensió de la festa d’aniversari d’El Garbell per prevenció davant un aforament superior al previst

La mateixa empresa de seguretat, contractada per l’entitat,  va alertar que l’aforament que hi havia al recinte sobrepassava el dispositiu que havien previst.

L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias ha atès aquest matí els micròfons de Ràdio Tordera per explicar l’actuació de l’àrea de seguretat en la festa d’aniversari de l’esplai El Garbell.

Megias destaca que la festa es va desenvolupar sense cap incident i amb una bona organització. Malgrat això, apunta que van actuar després que la mateixa empresa de seguretat, contractada per l’entitat, alertés  que l’aforament que hi havia al recinte sobrepassava el dispositiu que havien previst. Segons el consistori, el dispositiu de seguretat estava previst per unes 500 persones i cap a les 2 de la matinada hi havia unes 800 persones al Prudenci Bertrana.

Per prevenció, es va optar per regular l’accés al recinte i posteriorment es va prendre la decisió de suspendre l’esdeveniment per evitar mals majors. Ho explica Elisabet Megias.

Elisabet Garbell 1

“va ser un tema de prevenció”

L’Alcaldessa de Tordera ha anunciat per a demà una reunió amb l’entitat El Garbell, la Policia Local i l’empresa de Seguretat, per buscar solucions i alternatives de seguretat de cara a futurs esdeveniments.

Elisabet Garbell 2

La Policia Local de Tordera es va encarregar a fer tasques de seguretat fora del recinte del Parc Prudenci Bertrana i gestionar l’accés a pas de vianants. 

Megias discrepa del Garbell sobre la falta de suport logístic i econòmic, lloant la tasca de la brigada municipal en l’organització dels esdeveniments que fan les entitats. L’alcaldessa anuncia també de cara a setembre la represa de les jornades d’associacionisme per posar en coneixement de les entitats informacions fiscals o de plans d’autoprotecció vigents.

2 COMENTARIS

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.